Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Byens Burger har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Byens Burger i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte byensburger8900.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Byens Burger påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Byens Burger forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Byens Burger eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Byens Burger kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Byens Burger påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
God service
Skrevet af: Betina Hansen   |   
søndag, 27 juli 2014 kl. 09:22
Altid god mad !
Skrevet af: Keld Allan Midtgaard Pedersen   |   
onsdag, 26 november 2014 kl. 16:42
Dejligt sted, selv slaske er i godt humør
Skrevet af: Kim mittrup   |   
søndag, 28 december 2014 kl. 00:35
Til Byens Burger! Jeg har i de sidste 1½ år været rigtig glad for at købe jeres burgere. De var altid lavet af godt kød og man kunne altid regne med at de var de bedste burgere i Randers. Men for et stykke tid siden, syntes jeg at kødet begyndte at smage en lille smule anderledes, men stadig friske råvarer,Og udbringningen er også altid i top;) Med mange venlige hilsner Sanne og min hund Daisy som er helt enig ;)
Skrevet af: Sanne Nielsen   |   
fredag, 23 januar 2015 kl. 00:04
God mad og servise
Skrevet af: Leif Vestergaard Jensen   |   
onsdag, 4 februar 2015 kl. 21:03
Ovenud lækkert mad, men det har det altid været de gange jeg har fået et måltid hos jer, i er min favorit når jeg bestiller måltider, skam i ikke har åben mandag og tirsdag, jeg har ikke oplevet nogen steder der gør det så godt som jer ! (jeg er tidligere restautionskok fra København, godt gået ! Bliver i ved sådan bliver det en god forretning for jer.
Skrevet af: Keld Midtgaard Pedersen   |   
søndag, 22 marts 2015 kl. 20:09
Lækker mad, hurtig levering og god service :) Mere kan man vidst ikke forlange. Jeg har købt fra Byens Burger en del gange efterhånden, og de har altid leveret varen. Tak for mad! :P
Skrevet af: Rasmus Yde   |   
søndag, 20 september 2015 kl. 20:10
Super bruger Vi kommer igen
Skrevet af: Esben B Christiansen   |   
søndag, 20 september 2015 kl. 21:57
Maden smagte godt, den var lun dog til den koldere side, hvilket gik mest ud over pomfritterne. Udleveringen var i orden og blev leveret inden angivet tid. Det bliver ikke sidste gang, jeg køber mad her.
Skrevet af: Susanne   |   
søndag, 11 oktober 2015 kl. 23:28
Helt perfekt
Skrevet af: Sanne Quist Nielsen   |   
søndag, 25 oktober 2015 kl. 21:40
Leveret over en time senere end oplyst. Halvkold mad, smagte ok. Havde været fantastisk mad som altid hvis det i det mindste havde været varmt
Skrevet af: Helene Klysner Lassen   |   
fredag, 6 november 2015 kl. 01:25
Min kæreste og jeg bestilte 2 grovburgere hos jer igår den 03.12.15 De var uspiselige. Kolde og smagte ikke af noget. Brødet var tørt, og de virkede ikke frisklavede. I dag er jeg skidt tilpas. Alt i alt en dårlig oplevelse, som gør at vi ikke har lyst at bestille mad hos jer mere.
Skrevet af: Kirsten G.   |   
fredag, 4 december 2015 kl. 12:10
Bestilte 2* bearnaise burgere menuer (400g). Pomfritterne var bløde. Kødet var gummiagtig. Prisen for en menu var 115. På min konto er det trukket 250,-. Altså 20 for meget. Det plejer at være væsentligt bedre. Håber standarden bliver hævet igen.
Skrevet af: Anders    |   
lørdag, 2 januar 2016 kl. 16:37
Perfekt til højeste vurdering :D
Skrevet af: Susanne Quist Nielsen   |   
søndag, 13 marts 2016 kl. 21:05
Kebabmix og en standard burger. Begge dele var virkelig gode. Specielt kan jeg godt lide kebabmix med løg, tomater og agurker. Og dressingen er virkelig god. Burgeren var lige som den skulle være. Bestemt et godt måltid. Levering var lige til tiden.
Skrevet af: Martin Larsen   |   
lørdag, 19 marts 2016 kl. 12:03
Burgerne var fantastisk, men både nachos og plankebøf var ikke noget at råbe hurra for. Heldigvis var det burgerne, der var vigtigst ;-)
Skrevet af: Tina   |   
søndag, 5 juni 2016 kl. 21:28
Det kunne ikke være bedre :)
Skrevet af: Mirjam Haller   |   
fredag, 30 september 2016 kl. 14:05
Kold burger, alt for krydret bøf. Normalt glad for jeres mad, men sidste gang var jeg ikke imponeret. Jeres pommes frites var til gengæld gode.
Skrevet af: Henriette Fogtmann   |   
torsdag, 6 oktober 2016 kl. 15:06
Bedste buer ever.
Skrevet af: Jørgen Bertel Højriis   |   
fredag, 4 november 2016 kl. 21:00
Vi bestiller ofte fra Byens Burger, men dagens oplevelse var ret sløj med kolde, slatne pommes frites. Der må også meget gerne komme mere salat og mindre kebab i rullekebaben. Men resten var som det plejede, nemlig rigtig godt.
Skrevet af: Stefan B. Runarsson   |   
søndag, 19 februar 2017 kl. 21:59

Forrige   Næste